Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

God pizza hver gang

2 kommentarer

… Er ikke altid en selvfølge, når man dribler rundt til byens pizzarier og henter mad med hjem en gang imellem. Dog har Azzurra Nordkraft efterhånden manifesteret sig som en af de mere stabile leverandører af sprød pizza med godt fyld.

En god pizza er stor kunst, og lidt for ofte er bunden slatten og fyldet noget juks, men nævnte pizza parlour er pænt jævn, dog var bunden på den jeg fik idag med tomat, mozzarella, Ventricina og peberfrugt lidt slatten i bunden, sammenlignet med den A+ pizza af samme art jeg fik derfra i sidste uge, en skam at alle deres  pizza bagere ikke er lige skarpe.

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

2 thoughts on “God pizza hver gang

  1. Enig i at Azurra levere en af byens bedste pizzaer og heldigvis er det sjældent at de leverer et ringe produkt. Pizza svingeren Jack nede i nordkraft har været ham jeg synes leverer den mest stabile kvalitet og vi er helt stoppet med at bestille fra deres gamle bix inde ved vesterbro.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s