Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Nytårsmenu 2011

7 kommentarer

Nytårsmenuen 2011 i billeder og meget få ord!

 

Dog se først disse dejlige basser, store, flotte og velsmagende 🙂

Før det gik egentligt løs stod den på champagne, sprødt brød, charcuteri og lidt dyppelse til HMDs nytårstale. Derefter røg der lidt blåmuslinger og jomfruhummere på bordet, simpelt og velsmagende.

Herefter stod den på stegte kammuslinger, kammuslinge tatar, råmarinerede ebi rejer, rødbede- og bønnepuré samt lidt bacon

Nu var turen kommet til fisken. Dejlig rødtunge filet, meuniere stegt og serveret sammen med kejserhat, enoki svampe og hummer creme

Kun skaldyr og fisk går ikke, der skal også kød til, og hvad passer bedre i tidens ånd end svinekæber? Her braiseret i Espresso Stout og serveret sammen med pastinak, persillerod og gulerod.

I årets løb er jeg også faldet for amerikansk kvæg, så hovedretten var prydet af skiver af cuvette fra Black Angus kvæg. Dertil Sauce Espagnole, julesalat, jordskok og banan skalotteløg interval tilberedt sammen med kødet.

Ingen dessert uden kage, sådan næsten, her er kagen i form af bisquit bund med chokolade og nødder toppet med hvid og mørk chokolademousse, dertil vaniljeparfait, karamel og passionsfrugt.

Vinene til maden kommer der et selvstændigt indlæg om inden så længe.

Godt nytår!

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

7 thoughts on “Nytårsmenu 2011

  1. Årh nam! Det lyder godt nok som en lækker menu. Og lækkert ser det ud 🙂

  2. Amen! Det ser jo vanvittigt lækkert ud Anders! Havde ingen anelse om, at du gik og bryggede på sådan en ordentlig omgang:)

    Den der rødtunge må du lige lære mig…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s