Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Ugly Duck på hane i Aalborg

Skriv en kommentar

Et af de nyere skud på den danske mikrobryggeri stamme er Ugly Duck Brewing Co., som bliver styret af Martin Jensen (som tidligere stod bag Raasted Bryggeri), og brygget på Indslev Bryggeri på Fyn.

Normalt forbinder man en engelsk pub med klassiske engelske øltyper og danske ‘lagers’, dog har John Bull Pub i Aalborg det seneste stykke tid lavet lidt om på det, ved at introducere ekstrem øl fra danske mikrobryggerier på hane. Der har blandt andet været budt på First Frontier IPA fra To Øl, Beer Geek Breakfast fra Mikkeller og pt flyder fra hanerne, Imperial Vanilla Coffee Porter samt Nelson Pale Ale fra Ugly Duck.

 

Begge to gode øl, hvor Pale Alen er flot balanceret med et lidt bittert skud fra Nelson Sauvinon humlen fra New Zealand. Porteren er mørk og smagsfuld med superbalanceret malt og humleprofil med en god del mørkristet kaffe og sødlige vaniljetoner, uden at det bliver for kvalmt. Derudover er de 10 % alkohol godt integreret i drikkens ulmende mørke og så sover man godt ovenpå et par glas af porteren.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s