Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Fyldt fugl får man ikke ofte nok

Skriv en kommentar

Hvor ofte får man fyldt fugl nu om dage, alt for sjældent, især når man tænker på hvor fantastisk det kan være. For et par uger siden løb jeg ind i fyldt vagtel, og hvilken fyldt vagtel, super saftig og fyldt med smag og dejligt sprødt skind. Udover fugl var der også røget lidt svin ind i maven på kræet, som blev serveret ovenpå sauteret spidskål, vindruer og kraftig fuglebouillon, super lækkert.

Scenariet udspillede sig på Røverstuen i Rebild og før vi nåede til vagtlen blev der serveret:

Hønseconsommé med pocheret vagtelæg

Bygotto med ærter og rejer

Carpaccio af krondyr med hindbær og trøffelsne

Og desserten bestod af chokolade fondant med is og bærcreme.

Det var mit første besøg på stedet og jeg blev lettere overrasket over kvaliteten og velsmagen, veltillavet mad med små gode nuancer, kan anbefales. Og de tilhørende vine, som startede med Lambrusco, derefter en lækker hvid Macon, herefter rosé fra Turkey Flat, derefter en voldsom spanier og så lækkerier på tørrede druer, før der gik kaffe og avec i den.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s