Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Er billigt lig med godt? – Prinses Juliana

Skriv en kommentar

Det er ikke helt så let at tiltrække gæster til sin restaurant, som det har været, har mange restaratører måtte sande. Det betyder at en del spisesteder har skiftet koncept, for at beholde eller skaffe nye gæster. Et af de steder som har ændret koncept fra gourmet spisested til brasserie, er det gode skib Prinses Juliana som ligger og vugger i Aalborg Havn.

Man kan stadig få skibets gourmet menu, som de slog sig an på fra start, og andet, men som glansnummer står en hel rødspætte med hvide kartofler og sauce eller rosastegt ungkvæg mørbrad med fritter og bearnaise til 135 danske kroner, som det der skal trække folk til. Og på en grå onsdag aften var skibet da også godt besat.

Velbænket med et glas hvidvin kom maden.

En flot stegt spætte, sprød, saftig og kødfuld med sprødt sommergrønt, i form af små gulerødder og grønne asparges, istedet for kartofler, som ønsket og en udemærket fiskesauce der ikke gjorde nogen fortræd.

Kødet blev serveret ovenpå en sauté af champignon, løg og lidt spidskål. Det var stegt rosa som forklaret i menukortet, dog blev vi spurgt om hvordan vi ville have stegt kødet, og ønskede medium/rare, men sådan skulle det ikke være, men det var velsmagende. Fritterne var fine, ikke supersprøde, men dejligt møre og med god smag. Bearnaisen var smagt godt til og havde en fin tyk konsistens, dog var den lettere skilt og havde koagulerede elementer i sig, som om der var rørt en frisk portion op, oveni en portion der havde sat sig i bunden af gryden.

Er billigt så lig med godt? I dette tilfælde umiddelbart ja, det er små ting der mangler før at tingene virker helt, men hvad kan man forvente til priser billigere end en café burger med fritter? Udover et fornuftigt måltid mad uden de store armbevaægelser? Og det får man.

http://www.prinsesjuliana.dk/

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s