Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Godt og skidt i 2012 og hvad forventer vi af 2013?

1 kommentar

Bare lige et par hurtige bemærkninger til hvad der var godt og skidt og 2012 og hvad der bliver forventet af 2013, her inden det rigtigt går i gang.

Godt i 2012

Nærhed og nærvær, lokale råvarer, selv at gå i skoven eller engen for at finde syre, vild brøndkarse, rølliker osv, dejlig tilfredsstillende, både som samler og spiser.

urter_okt_sg

Skidt i 2012

Gennemstegte burgerbøffer i Storbritannien – Hvorfor skal de dog steges grå og kedelige, den risiko der er for at smitte gæsten med noget gris, er lille hvis køkkenets hygiejne er i orden, hvorfor skal mange straffes for de fås fejl? Især når de nyeste studier viser at gennemstegt rødt kød ikke er godt for organismet.

http://www.bbc.co.uk/news/uk-northern-ireland-12218080

http://www.express.co.uk/posts/view/285592/Like-your-burger-well-done-It-could-kill-you-

Godt i 2013

AMASS – en super dejlig nyhed at starte det gastronomiske år med. Godt nok mister NOMA en kapacitet, men en ny restaurant med kæmpe tilhørende køkkenhave, med Matt Orlando ved roret, skal nok blive spændende at følge.

http://politiken.dk/ibyen/nyheder/restauranter/ECE1858533/nomas-koekkenchef-gaar-solo/

Skidt i 2013

Hvis Netto gennemfører sit skifte til endnu mere discount over danske produkter – Jo man kan da bare købe ind andre steder, men hvilke andre steder sælger fornuftige danske produkter til samme pris som Netto? Hvorfor går Dansk Supermarked dog imod nærhedstrenden, jeg tror i sidste ende at det kommer til at koste dem på bundlinjen. Men igen, hvor mange små danske producenter har Netto på hylderne pt.? Vel ikke så mange at det i sidste ende vil blive savnet, og der bliver da fint nok købt svensk og tysk mælk i de fleste butikker.

http://www.business.dk/detailhandel/flere-polske-varer-paa-vej-til-netto

 

Hvad var godt og skidt i dit gastronomiske 2012 og hvad forventer du af 2013?

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

One thought on “Godt og skidt i 2012 og hvad forventer vi af 2013?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s