Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Djævelske æg

Skriv en kommentar

Deviled Eggs er en dejlige lille let ting, en snack eller et hurtigt måltid. Efter sigende har retten sit udspring i det gamle Rom, og består af hårdkogt æg, hvor æggeblommen bliver taget ud og blandet med sennep og majonæse og evt. lidt cayenne peber for at spice det op.

deviled_eggs

Deviled Eggs kan varieres på alskens måder, og her er de lavet med blommen, majonæse, Ajvar*, chilifrugt, ingefær og lidt tomat på toppen til at give lidt sødme til djævleriet. Velsmagende, dejligt og med et godt hidsigt spark.

kogte_æg

*Ajvar er en serbisk relish lavet hovedsageligt på rød peberrugt blandet med hvidløg, chili og aubergine, undertiden er der også andre ingredienser i. Den findes fra meget mild til lækker brændende.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s