Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

De rester, er nu gode

Skriv en kommentar

Efter en dejlig søndags familiefrokost er der som regel altid lidt rester tilbage, og de skal da ikke gå til spilde. Så kyllingeskroget og vingerne blev pillet og stegt på panden med nogle friske løg, champignons samt hvidløg og ingefær for at give lidt friskhed, sammen med en barbequesauce, der tidligere på dagen havde været brugt til at marinere oksekød.

goderester

En voldsom omgang velsmag med varme og dejlige nuancer fra ingefæren til at holde de tunge og mørke elementer i ave.

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s