Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Super Bowl burger anno 2013 – V.Palæo 2.0

2 kommentarer

Med al den fokus der er på stenalderkost for tiden, og med den kropsbygning NFL spillerne løber rundt med, giver det jo ingen mening at lave en Super Bowl burger med syndigt kylhydratsfyldt brød, sådan en lækker blød brioche-agtig bolle med masser af hvidt mel og lidt sukker, fy!

burger_assembled

Derfor er bollen blevet skiftet ud med et par hvidløgskrydrede stegte portobello svampe, og på bedste Palæo 2.0 stil er burgeren selvfølgelig stadig dynget til med ketchup, sennep og majonæse og dobbeltmoralen over dem alle, bacon, selvom det er den gode tørsaltede fra Albæk.

fyld_burger

Bøffen er klassisk klappet af økologisk hakket oksekød, kun krydret med salt og peber, stegt og derefter lagt i burgeren. Burgeren som har den stegte portobello som bund og top, med syltede drueagurker, tomat, løg, majonæse, ketchup, dijon sennep, tabasco og bacon.

portobello_pande burger_dressing

Det er lige så dejligt simpelt, som det ser ud, og med mindre man er en haj udi at bage burgerboller, så giver portobello oftest en ekstra og delikat velsmagende dimension til burgeren.

bøf_pande

Reklamer

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

2 thoughts on “Super Bowl burger anno 2013 – V.Palæo 2.0

  1. Ser godt nok lækker ud. Gad vide om børnene bliver sure hvis jeg serverer den i weekenden 🙂

    • Det tror jeg nu ikke, svampene er godt nok ikke helt det samme som en blød sesambolle, men de giver et godt umami kick og holder formen som en burger 🙂

      Fik du lavet monstret, hvis ja, hvordan modtog ungerne det?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s