Mad og Vin

Inspiration til dit næste måltid eller glas!

Unghane med hvide asparges

Skriv en kommentar

Endeligt er der begyndt at komme fine asparges på markedet, og sådanne dejlige hvide fætre parret med et stegt unghane bryst er dejlig mad.

kylling_asparges

Brystet er stegt i smør til dejligt saftigt, aspargsen, efter de er skrællede, er vendt i den overskydende smør og saft fra unghane brystet, sammen med lidt tomat, salt og peber. Tilsidst er der blevet gavmildt drysset med dild og karse, samt kværnet masser af sort peber udover de herlige sager.

unghane_asparges_2

 

Forfatter: Anders

Mad og vin interesseret ung mand, med baggrund som kok og detalje-nørd. Udover mad, vin, diverse drikkevarer bliver der også brugt meget tid på musik og diverse sportsgrene, mest som aktiv seer dog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s